Wegens technische werken is ons online kantoor 'Jouw NZVL' momenteel niet beschikbaar. We proberen dit zo snel mogelijk terug online te zetten. 
Heb je een dringende vraag? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je begrip.

Geef je kinderen een onvergetelijke wintervakantie met Krunsj!

2 kinderen op ski's
Nieuws

Ben jij nog op zoek naar een onvergetelijke wintervakantie voor je liefste oogappeltje(s)? Bij Krunsj hebben we een fantastisch aanbod voor de wintervakanties dat je niet wilt missen! 

Krunsj biedt zowel binnenlandse als buitenlandse vakanties aan voor kinderen van 5-18 jaar. Of je nu kiest voor een avontuurlijke ski- en snowboardvakantie of een gezellig bezoekje aan de winterboerderij, er is voor elk wat wils!

Ski- en Snowboardvakantie 
Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur in de sneeuw? Bij Krunsj organiseren we een geweldige ski- en snowboardvakantie voor jonge avonturiers van 13 tot 16+ jaar!

Wat kun je verwachten?

  • Professionele begeleiding: onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je veilig en met veel plezier leert skiën of snowboarden, ongeacht het niveau van je kind.
  • Prachtige bestemmingen: geniet van de mooiste skigebieden met adembenemende uitzichten en geweldige pistes.
  • Leuke activiteiten: naast skiën en snowboarden organiseren we diverse leuke activiteiten zoals sneeuwspelletjes en après-ski evenementen.
  • Nieuwe vriendschappen: maak nieuwe vrienden en beleef samen spannende avonturen!

Maak je klaar voor een onvergetelijke skireis! 

Winterboerderij
Ervaar de magie van de winter op onze unieke winterboerderij! Dit is de ideale bestemming voor kinderen van  tot 12 jaar die houden van avontuur en natuur.

Wat bieden we aan?

  • Schattige dierenvriendjes: leer alles over de dieren op de boerderij. Voer de schattige dieren en ontdek hoe ze worden verzorgd tijdens de wintermaanden.
  • Spannende activiteiten: neem deel aan diverse activiteiten zoals knutselen.
  • Educatieve workshops: leer meer over het boerderijleven en de seizoensgebonden werkzaamheden op de boerderij. Dit is een geweldige kans om praktische vaardigheden te ontwikkelen!

Je kinderen beleven er een winter vol avontuur en plezier op de boerderij! 

Ook voor de activiteiten tijdens de herfstvakantie zijn er nog enkele plaatsen vrij! Voor meer informatie en reserveringen, ga naar www.krunsj.be